Så raskt ble Quooker-kranen installert!

Quooker-kranen gir deg kokende vann i kranen.

Foto: Rørkjøp

Med en åpen kjøkkenløsning mot stuen, ønsket Tonje seg rene detaljer og en moderne «look». Kjøkkenets blikkfang ble en stilren Quooker-kran, og Bra Rør i Rørkjøp-kjeden sørget for at monteringen ble utført raskt, enkelt og effektivt.

– Er den ikke fin? Quooker-kranen komplementer kjøkkenet visuelt samtidig som den er både praktisk og funksjonell, sier Tonje Næss med et stort smil. Tonje jobber som grafisk designer i eget byrå, og har naturlig nok et godt øye for estetikk og stilige detaljer. Det er derfor ikke så overraskende at hun lenge har ønsket seg en Quooker til huset i Heggedal.

Nå er kranen ferdig installert, og Tonje er strålende fornøyd: – Vi bruker faktisk kranen til mye mer enn jeg så for meg!

Thomas fra Bra Rør i Rørkjøp-kjeden gjør seg klare til å montere Tonjes splitter nye Quooker-kran.

Foto: Rørkjøp

En Quooker-kran passer fint inn – selv på små kjøkken. Vannbeholderen plasseres under vasken, hvor den tar opp lite pass.

Foto: Rørkjøp

Quooker gir en moderne «look» på kjøkkenet

– Det er flere grunner til at vi valgte å installere en Quooker-kran, men den kanskje viktigste grunnen er at jeg elsker designet, innrømmer Tonje. – Kranen er nett, enkel og elegant på samme tid. Vi har også åpnet kjøkkenet opp mot stuen, så da ble det ekstra viktig for meg å skape et visuelt rent og moderne uttrykk på kjøkkenet.

Det skadet heller ikke at kranen tar opp lite plass; nå har Tonje pensjonert vannkokeren og fått fridd opp litt ekstra rom på kjøkkenbenken. Selve vannbeholderen plasseres under vasken.

En vannstopper er alfa og omega for deg som vil minimere risikoen for vannskader. Her gjør Thomas Stensrud fra Bra Rør i Rørkjøp seg klar til å montere vannstopper i Tonjes kjøkken.

Foto: Rørkjøp

Vannstoppere kan stanse vanntilførselen dersom det oppstår lekkasje i boligen. Tonje installerte sin nye vannstopper samtidig med den nye kjøkkenkranen fra Quooker.

Foto: Rørkjøp

Kokende vann fra kranen forenkler hverdagen

– Å få kokende vann rett fra springen er gull verdt for oss, forklarer Tonje.

– Vi sparer mye tid i hverdagen ved at vi slipper å bruke vannkokeren hver gang vi skal ha oss en kopp te eller kaffe. Jeg har en engelskmann i huset, så det drikkes mye te i hverdagen!

Kranen er også trygg og enkel å bruke for barna; nå kan de raskt lage seg nudler til lunsj eller noe varmt å drikke – helt uten at Tonje slipper å bekymre seg.

Den kokende kranen er nemlig fastmontert i bordplaten, slik at barna ikke risikerer å velte den og å få det varme vannet over seg. Quooker-kranen er også isolert på en slik måte at den ikke føles varm utenpå.

Med et lite kjøkken var det viktig for Tonje å fri opp benkeplass. Med en Quooker-kran blir hun kvitt vannkokeren – i tillegg til at selve vannbeholderes plasseres under vasken.

Foto: Rørkjøp

Enkel installasjon

Tonjes Quooker-kran ble installert av Thomas og Per Stensrud fra Bra Rør i Rørkjøp-kjeden. Far og sønn har lang erfaring med å finne gode – og trygge – løsninger for Rørkjøp-kundene.

 – Bra Rør gjorde en god jobb, og arbeidet ble utført mye raskere enn jeg hadde sett for meg. Vi ble anbefalt å installere en vannstopper samtidig, for å minimere risikoen for vannskader på kjøkkenet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, og jeg kan anbefale både Quooker-kranen og Bra Rør, konkluderer Tonje med et stort smil.

Thomas Stensrud ved Bra Rør i Rørkjøp sørget for en rask og effektiv montering av både Quooker-kran og vannstopper.

Foto: Rørkjøp

Hvordan installeres Quooker-kranen?

Kranene fra Quooker er enkle å installere:

  • Pakken består av kun to elementer, selve kranen og en vannbeholder som plasseres under vasken. Beholderen kobles til kaldtvannsrøret, og det kalde vannet ledes deretter inn i beholderen og varmes opp under trykk til 110°C. 
  • Quooker leveres komplett og med monteringsveiledning. Vi anbefaler at du benytter en fagperson til å utføre monteringen.
  • Kranen kan monteres i de fleste vasker og benkeplater, du kan derfor installere den selv om du ikke har et nytt kjøkken.

Endelig varmt vann i springen! Tonje er strålende fornøyd med resultat.

Foto: Rørkjøp

Ønsker du Quooker-kran? Finn en rørlegger!

Du kan kjøpe kokekran fra Quooker gjennom en Rørkjøp-rørlegger. Finn din nærmeste rørlegger her. Har du andre spørsmål? Kontakt vår kundeservice:

Tlf: 66 77 53 53 / e-post: kundeservice@rorkjop.no